top of page

De 5 ultieme datingtips

Wordt jij ook altijd zo nerveus zodra je op date wordt gevraagd? Weet je niet wat je moet zeggen? Wat moet je aantrekken? Hoe moet je je gedragen?


Met deze 5 tips, kom jij door iedere date door!





1. Stap uit je comfortzone


Dit is misschien iets dat je het liefst niet doet, maar als je van nature snel nerveus raakt is het een idee om iets te gaan doen dat je normaal nooit zou doen. Hiermee breek je het ijs en zakken de spanningen zodra je eindelijk één van je angsten hebt overwonnen! Nu voel je je comfortabeler en kun je je beter focussen op jouw date. Wie zegt dat je de wereld niet aan kan?


2. Stel je open


Als je gesloten bent, heeft het geen zin om te gaan daten. Je moet de ander leren toelaten, wil je ooit een relatie met iemand krijgen. Het is natuurlijk altijd risicovol om jezelf open te stellen. Je weet tenslotte niet wat de intenties van de ander zijn en het kan nog altijd verkeerd aflopen. Toch moet je leren om in het diepe te springen en die risico te nemen! Het is toch alleen maar mooi om iets kwetsbaars met een ander te delen?


Lukt het niet om jezelf open te stellen naar iemand? Is het misschien geen goed idee om te gaan daten. Je kunt je dan het beste focussen op jezelf en op je eigen problemen of onzekerheden voordat je een ander daarbij betrekt.


3. Denk niet te veel na


Vaak denk je te veel na en bedenk je the worst case scenario's. Groot kans dat je hierdoor je date gaat afzeggen of dat het volledig in de soep loopt!


Met daten zit je negen van de tien keer jezelf in de weg. Laat het op je afkomen! Als de ander je geen red vlags heeft gegeven, waarom zou je dan niet gaan?


Tuurlijk is het eng en weet je niet wat er kan gebeuren, maar het is altijd fijn om andere mensen te leren kennen en die perspectieven/ervaringen mee te nemen in jouw toekomst. Wordt het niets? Geen paniek! Je leert van daten, krijgt steeds meer ervaring hierin en begint steeds beter te weten waar jij naar opzoek bent. En, er zijn altijd nog genoeg andere vissen in de zee!


4. Trek je allerleukste outfit uit je kledingkast!


Het liefst willen we dit niet toegeven, maar de eerste indrukken worden vrijwel direct gebaseerd op uiterlijk.


Zorg dat je wat leuks uit de kast trekt! Let er wel op dat je je ook comfortabel voelt in je eigen outfit, want zodra je je goed voelt op je date, zul je meer zelfvertrouwen uitstralen naar jouw date. Twijfel je of heb je niks leuks? Vraag je vrienden om advies! Die hebben altijd het beste met je voor.


5. Wees jezelf


Uiteindelijk is het belangrijk dat iemand je leuk gaat vinden om wie je eigenlijk bent. Het heeft geen zin om je anders voor te doen dan dat je werkelijk bent of om filters over jezelf heen te gooien. Overigens komt de waarheid altijd naar boven. Mannen houden van een vrouw die weet wie ze is en daar ook nog eens trots op is. Zij zien het liefst een pure vrouw.

Dus laat zien wie jij bent! Don't be afraid to shine.

IMG_20200621_211202_725.jpg

Hi, thanks for stopping by!

Neem rustig een kijkje op mijn website!

Let the posts
come to you.

Thanks for submitting!

  • Instagram
  • Pinterest
bottom of page